Страници

петък, 13 декември 2013 г.

Коли под наем от ТС Рент А Кар -София, Варна, Бургас Chevrolet Lacetti Комби


Chevrolet Lacetti – Колата от  компактния клас (Class « C » по европейската класификация ) , създадена от южнокорейския автомобилен производител GM Daewoo . Предлага се във версии седан с четири врати , хечбек с пет врати и комби с пет врати .Това го прави  идеален за отдаване под наем.
Модел замества Daewoo Nubira . Версиите на  седан и комби са проектирана в италианското студио Pininfarina , хечбек версията е проектирана от Джорджето Джуджаро . Колата е представена през лятото на 2003 г.,а в продажба влиза през 2004 година. Въпреки възрастта си колата е предпочитан модел от всички възрастови групи, заради комфорното си возене и икономичен двигател

През 2009 г. медела бе заменен от Chevrolet Lacetti и Chevrolet Cobalt с първото поколение на един нов модел на GM за всички пазари а именно Chevrolet Cruze . Това най сполучливия и най -продаваният модел в Китай през 2012 г. ( под името Buick Excelle )  .


В Българи , автомобилът влезе в продажба през 2004 г., с всички видове модивикации.Официално достъпни на следните 4 -цилиндрови бензинови:
1,4 L E -TEC II - 95 к.с. при 6300 оборота в минута
1,6 L E -TEC II - 109 к.с. при 5800 оборота в минута
1,8 L E -TEC II - 122 к.с. при 5800 оборота в минута
Автомобили с 2 - литров двигател в България не се предлага .

През 2007 г. започва да се  продава специална версия на колата « WTCC », базирана на  шампионата WTCC , в който спортни Lacetti-та печелят награди. Тази версия се различава от стандартната с присъствието на задния спойлер , комплект спортен кит , алуминиеви джанти.Тази модификация на автомобила беше използвана но имаше слабо търсене поради високата консумация на гориво.

Европейски съюз
В Европа , колата първоначално се продавала под марката Daewoo, и само през 2004 г. е обявен за Chevrolet . В някои страни от съюза Lacetti се продава във версия  комби наречено Nubira . Това е интересен факт защото се предлагат две коли под наем София от TS Rent a Car напълно еднакви но с различни имена.

Европейски модели са достъпни със следните бензинови четири -цилиндрови двигатели :

    1,4 L E -TEC II - 93 к.с. ( 69 кВт ) при 6300 об / мин
    1,6 L E -TEC II - 108 к.с. (80 кВт ) при 5800 об / мин
    1,8 L E -TEC II - 120 к.с. (90 кВт ) при 5800 об / мин
    2,0 L E -TEC II - 132 к.с. (101 кВт ) при 5800 об / мин

САЩ

В САЩ , колата се продава като Suzuki Forenza а Suzuki Reno дойде през 2004 г. замествайки Daewoo Nubira .
Американски модел подреждане включва 4 -цилиндров бензинов двигател 2.0L E -TEC II , разработен от Holden , който произвежда 126 к.с. 5600 об / мин .
Други държави
В други пазари , колата е известен също като UZ Daewoo Lacetti , Buick Excelle / HRV, Chevrolet Nubira , Chevrolet Optra , Chevrolet SRV, Holden Viva , Vauxhall Viva , Suzuki Forenza , Suzuki Reno .Всеки един от избороените автомили се е предлагал като автомобили под наем летище Бургас и то много сполучливо. икономичен клас  евтина малка кола
Chevrolet Lacetti седан е бил използван за главната  звездата на бюджетната кола в телевизионната програма Top Gear , като се започне от сезон пролет 2006 . 14 май 2006 като водещия Джеръми Кларксън заяви, че Lacetti е по- пъргав по пистата на  Top Gear , от Suzuki Liana , и около 4 секунди по-бързо на кръга.

World Championship Touring Car ( WTCC )
През 2005 Европейската Lacetti седан служи като база за спортни състезателни автомобили , участващи в Шампионата на World Touring Car Championship ( WTCC ) . А през пролетта на същата година , Chevrolet представя и  първите снимки на концептуалния автомобил Street Legal , възоснова на състезателна версия на колата за този шампионат и призовата Lacetti WTCC R + . Concept кола е с двигателят 1.8 L E -TEC II който се предлага  в сериините моделите , който достигат мощност  до 122 к.с. ( 90 кВт ) но е той е доработен до мощност от 172 к.с. ( 127 кВт). Той ускорява от 0 до 100 км / ч за 8 секунди и максимална скорост от 215 km / h.

Ефектния седан Chevrolet Cruze - Нови правила на играта

Стилен външен дизайн и комфортен интериор , отлично качество на возене , икономични двигатели , " пет звезди " безопасност NCAP рейтинг и най-високо качество на изработка - всичко това това описва идеално Chevrolet Cruze. Даваща на своя водач , невероятен комфорт и динамика на шофиране.
На пръв поглед седан в Chevrolet Cruze имаме чувството , че сме в спортно купе . Неговата динамика подчертава всеки детайл , като се започне с ъгъла на предното стъкло и завършваща с добре закръглени задни колони.
Уникален стилен екстериор Chevrolet Cruze - автомобил , с чувство за стил . Уникални дизайнерски решения , с коли под наем софия използвани при Chevrolet Cruze, правят колата с  запомняща се с един поглед . Нейната външни елементи като двойна предна решетка , фарове, издължени линии на тялото, ще ви помогне да останете в светлината на прожекторите . Всеки дребен детайл на  Chevrolet Cruze.: Странични прагове, формата на  странични огледала и дори с LED мигачи ретранслатори подчертавайки своята елегантност  Chevrolet Cruze е проектиран да се открояват от тълпата вие ще сте една крачка пред останалите.

 Гамата от двигатели , обогатена с нов капацитет Chevrolet Cruze Turbo двигател от 1.4 литра. , 140 к.с. а въртящият момент - 200 Нм при 1850-4900 об / мин .Този двигател е различен и с по-голяма ефективност : разход на гориво на 100 км само на 5.7 литра . То е в съответствие с Евро 5 : Емисии на CO2 от едва 134гр / km, което още един път доказва защо е предпочитана кола под наем в София
Перфектен Баланс
Двигатели на  Chevrolet Cruze са  предназначени за постигане на оптимален баланс между икономия на гориво и способността за наслада от  шофирането. Двигателите на  Chevrolet Cruze са създадени за тези, които се нуждаят от по - динамичен пъргав градски коли под наем летище София  за да се чувства уверени на пътя.
Chevrolet Cruze се предлага с два бензинови двигателя :
 1,6 литра (109 к.с.) и 1.8 литра ( 141 к.с.).Те идват с 5-степенна механична и 6- степенна автоматична скоростна кутия и да се съобразяват с Euro -4 стандарта .По голямата чатс от хората ,които взимат кола под наем в София предпочитат варианта с 6 – степенна автоматична кутия.
Седалка на водача и пътника до него Chevrolet Cruze
В седана Cruze осигурява всичко : инструменти, изработени в спортен стил, комфорт седалки, удобни контроли.
Chevrolet Cruze е не само от  най-висококачествени материали , но също така и степента на завършеност . С помощта на по-трайния "френски" шев в седалището на корпуса , което ги прави по- здрави и надеждни .
Различията между декоративните елементи са минимални, което намалява шума и вибрациите . Всичко това, съчетано с отлична маневреност , дава усещане за високо качество на Chevrolet Cruze.
Chevrolet Cruze е наистина просторен . Той има достатъчно пространство за комфортно настаняване на петима възрастни . Също така да наредите всичките си вещи в голям 450 -литров багажника . Колата по наем в София Chevrolet Cruze – е един от лидерите в класа по ширина , дължина и височина на кабината . автомобили под наем варна
Предната конзолана  Chevrolet Cruze, предназначена за дреболии : приятни сини светлини на контролния панел на MyLink система , която ще направи всяко пътуване възможно най-комфортно : просто го включете  и можете да се насладите на любимата си музика или да провеждате разговори .
БЕЗОПАСНОСТ

Стилен външен вид и по-голяма стабилност на тялото, където ще намерите такава комбинация в една кола?
Изключителна сигурност - 5 Star Euro NCAP
4-врати компактен седан Chevrolet Cruze - Въздушни възглавници
Chevrolet Cruze, оборудван с най-новите системи за сигурност, които са инсталирани на по-висок клас автомобили , беше отбелязано, че 5 -звезден EURO NCAP . Твърд монокок и 6 въздушни възглавници за вас и вашите пътници за да гарантират пълна защита във всяка ситуация .

Активна безопасност :
ABS за контролирано спиране.
TCS (система за тракшън контрол ) за сигурен контакт с пътя.
ESC ( Electronic Control за стабилност ), за да се запази стабилността в екстремни условия.
EBD ( Electronic разпределение на спирачното усилие ) за оптимални характеристики и предните спирачки задни оси .
Пасивната безопасност :
До шест въздушни възглавници ;
    Прикачени файлове ISOFIX за детски седалки ;
    Педали , свеждане до минимум на риска от нараняване ;
    Предни и задни деформационни зони на тялото ефективно поглъщат енергията на удара , за да се осигури максимална защита за хората вътре в рамковата конструкция .
Ние сме разработили набор от аксесоари, които правят Cruze идеалната коли под наем  в София и вашият идеален спътник. Това включва стойки за велосипеди и ски оборудване , покривни прозорци и много повече. За сигурността на децата си , ние предлагаме:

    Детско столче ISOFIX възрастова група 0 + (тегло до 13 кг )
    DUO ISOFIX детска седалка възрастова група 1 (тегло 9-18 kg)
    Детски фотьойл възрастова група 2/3 (тегло 13-36 kg)

Научете повече за други аксесоари Cruze .
4-врати компактен седан Chevrolet Cruze - бебешки и детски седалки " Duo Plus "
4-врати компактен седан Chevrolet Cruze - бебешка седалка "Baby Safe Plus "